Evden Dropshipping Yapmanız İçin 4 Sebep

“Evden drop shipping iş modelini nasıl başlatabilirim? 9-6 çalışıyorum ve e-ticaret hakkında hiçbir şey bilmiyorum, ”

ya da “Kredi almak istemiyorum ve para kaybetme riski istemiyorum.”

Bunlar, özellikle bugünlerde dolandırıcılık ve çok seviyeli pazarlama planlarının miktarı ile, tamamen geçerli kaygılardır.

Drop shipping, bunun hakkında endişelenmenize gerek olmayan bir modeldir. Evden dropshipping iş modeli başlatmak ucuz, esnek, inşa edilmesi çok kolay. Drop Shipping Kursumuz ile, bu güzel iş modelini kolayca, sıfırdan basit ve anlaşılır bir dilden öğrenebilirsiniz!

Esneklik

Drop shipping, evden başlamak için harika bir iştir. Süper esnek ve hala okuldayken veya 9-6 çalışarak başarılı olabilir. Üyelerimizin çoğu mağazalarının düzenlenmesi ve satışlara başlamak için birkaç gün, diğerleri birkaç hafta veya ay geçirenler de oldu.

Hayat bazen uzun yol alır, ancak drop shipping modeliyle, bunu kendi hızınızda yapabilmeniz için esneklik sağlarsınız. Mağazalarını kurabilen ve ilk satışı beş gün içinde yapabilen bir üyeden satış haberleri almak nadir değildir. Kişiden kişiye değişiyor bazı kişiler ise  tonlarca kar yapmaya başlamadan önce drop shipping mağazasını kurmak için birkaç ay vakit harcamış olabilir.

Drop shipping iş modeli ile, her iki şekilde de başarılı olabilirsiniz: zaman ayırıp haftasonu çalışmak ya da biraz azar azar. Evden başarılı bir drop shipping işi oluşturmanın en önemli faktörü zihniniz ve koyduğunuz çabanın kalitesidir.

Ucuz

Drop shipping, büyük bir yatırım veya büyük miktarda nakit peşin talep etmeyen nadir iş modellerinden biridir. Drop shippping ile, envanteri depolamak için alan ücreti ödemek zorunda kalmazsınız, üreticiye herhangi bir ön ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. Evden dropshipping işini başlatmak için tek maliyet ücretli trafik ve aylık kendinize özel  mağazanızdır. Fakat Amazon’da mağaza açarsanız  ise o zaman reklam maliyetiniz olmaz!

Ücretli trafik için, ilk kayıt olduğunuzda Google AdWords size 100 dolarlık bir kupon verir. Shopify veya WordPress ile mağazanızın hosting maliyeti yıllık yaklaşık 23-28 ABD dolar civarıdır.

Yani yaşam tarzınızı evden inşa etmeye başlamak için başlarda kendinize özel site kurarsanız 23-28 dolar amazon’da mağaza açarsanız ise ücretsiz erişebilirsiniz. Bu kadar az yatırım, hayatınızı değiştirecek bir şey inşa etmektir.

Başlaması Kolay

Şimdiye kadar, evden drop shipping işini başlatmanın büyük bir parasal yatırım gerektirmediğini gördünüz, ancak eğitimde öğrenmeye ve yatırım yapmaya ne dersiniz?  Drop shipping eğitim içeriğini incelemek için Hemen Tıklayın!

Başarılı bir drop shipping mağazası çalıştırmak için belirli bir sektörde geçmişe veya deneyime ihtiyacınız yoktur. En başarılı öğrencilerimizden bazılarının, mağazalarından beş, altı rakamı çıkarmadan önce ne yaptığına inanmazdınız! Fakat doğru öğretmenin size nasıl doğru bir şekilde öğretildiğini öğrendiğinizde, başarı verilir.

Bu arada, kursumuzun topluluğundaki değerli kaynaklar ve tavsiyeler ile çok şey öğrenilir. Başarısızlık, ilk mağazanızla ilgili sürecin bir parçası olabilir, ancak asla pes etmemenizi isteyen bir topluluk vardır.

Bir kez evden dropshipping işi inşa işlemini tamamladıktan sonra, daha hızlı ve daha kolay hale gelir. 

Destekleyici Topluluk

Topluluğumuzun ayrıca, ihtiyacınız olduğunda daha kişisel bir düzeyde size yardımcı olmaya hazır etkileyici bir antrenör ve mentorları da vardır.

Exit mobile version